Två underbara artister slår ihop.

För ett tag sen spelades ett band jag aldrig hört talas om förut vid namn Serenades på P3. Jag googlade lite på det och fann att det var Markus Krunegård och Adam Olenius från Shout Out Louds. Jag har lyssnat på både Krunegård och SOL tidigare och båda två har blivit några av mina favoriter.


Markus Krunegård och Adam Olenius.

Det nyformade bandet har släppt en EP med namnet "Birds". Låtarna på EP'n låter inte som någon av artisternas tidigare låtar och själv tycker jag att det har blivit en underbar mix med bidrag från båda håll.

Här är spotify länken till EP'n: Serenades – Birds. Förutom spåret Birds finns även Walking Home, Criminal Heaven och You Make It Easy On Me.

Lydverket Spanderer.

Snubblade häromnatten på ett youtubeklipp där Håkan Hellström sjöng live uppe i ett torn och blev lite intresserad. Tittade vidare och det visade sig vara ett program där diverse artister sjunger live på en del märkliga platser. Fann några svenska artister så som Håkan Hellström, Hästpojken, Far Och Son, familjen och Lykke Li. Här nedan följer två videoklipp från just Lydverket Spanderer.




Far Och Son är ett band bestående av Simon Grändefors och Frej Larsson. Sistnämnda medverkade som bland annat sångare i Maskinen.




Fluga, på en onsdag? Ja, jag tackar ja!

Städat men ändå inte, är det någon dag man kan ha fluga är det på en vardag! De röda sockarna bryter av riktigt snyggt från det blåa, för att få lite starkare färger på det hela.


Jeansfluga.

Velat ha en Jeansfluga länge men aldrig hittat någon bra. Så igår tog jag saken i egna händer och knåpade ihop en.


Jacka: Elvine, Skjorta: These Glory Days, Fluga: Egen, Jeans: The Local Firm, Sockar: Happy Socks, Skor: Converse

Håll i hatten.

Det gäller att hålla i hatten en blåsig dag som denna! Hatten så som mina svarta, bortglömda converse har blivit riktigt använda på senare tid. Gillar dem verkligen!


På högre höjder

Idag fick det bli säsongspremiär för mina gladiatorsandaler från H&M. Dem kommer bli väl använda denna sommaren!


Efter solsken kommer regn..

De soliga dagarna regnade bort, tråkigt när det var så fint väder! Idag har det dock hållt sig så jag passade på att ta lite bilder.


Jacka: Diesel, Hood: Weekday, Jeanväst: Crocker, T-shirt: Cheap Monday, Jeans: The Local Firm, Skor: Converse.

Blanda mönster

En av alla SS11's trender innefattar blandning utav mönster. Riktigt snygg ifall det inte blir överdrivet.



Skjorta: Casual Clothing, T-shirt: Filippa K, Shorts: East West, Skor: Converse.

Inspired by Whyred.

Jacka: Cheap Monday, Skjorta: Skjorta, Byxor: Filippa K, Skor: Bodyguard.

RSS 2.0