Perfektion i Fulländad Form

Var inne på Acne's hemsida och fick lite feber när jag såg alla godsaker. Enligt min åsikt är Acne världens bästa kläddesigners. Dem överträffar sig själva gång på gång, men ofta är allting så himla enkelt.
Detta är vad jag föll mest för ur deras A/W11 kollektion. Dem har dock inte släppt hela ännu vad jag vet.

En Sista Sommarlovskväll.

Hade en grym kväll igår. Sista kvällen på vad som verkar vara mitt sista sommarlov någonsin. Måns, Erik och Markus kom hem till mig vid 18 tiden och snackade lite skit. Lite senare satte vi igång grillen och fixade maten. Senare på kvällen blev det bad, roligt prat och lite öl. Lugnt och mysigt sätt att avsluta sommarlovet på.
The Three Best Friends


Sommarens låt.

Nu börjar den vecka av sommaren jag haft lov på lida mot sitt slut och det är dags för skolgång igen. Känns riktigt skönt att det bara är ett år kvar. Har hunnit med ganska mycket under skolledigheten trots att jag jobbat den mesta tiden. Haft en riktigt bra sommar som har bjudit på det mesta.
Det har blivit mycket musik i sommar och den absolut bästa låten jag lyssnat på sommaren igenom är Gypsy & The Cat – The Piper's Song. Den är verkligen illgo och funkar i princip varenda tidpunkt på dygnet. Och självklart är det, som så många gånger förr, P3 som gett mig denna låten.
Skjorta - These Glory Days, T-shirt - Nudie, Jeans - The Local Firm, Skor - Converse.

RSS 2.0