Kaffe, Spotify, iTunes, Twitter.

Kom i säng rätt sent inatt, tidigt imorse kanske man ska säga, i och med att man var tvungen att skjutsa hem alla fylledrägg. Skönt att man är ledig idag och har lite tid att slappna av i alla fall. Dagen har hittils gått ut på att lyssna på all grym ny musik som kommit. Älskar Coldplay's nya, Mylo Xyloto, även ifall det inte är lika bra som X&Y, A Rush of Blood Through the Head och Parachutes så är det för jävla bra och lyckas toppa hela världens iTunes Stores.
Sammanfattning av min dag so far.

När inga rubriker passar.

Noll av två lektioner kvar på denna hektiska veckan. Nu väntar höstlov och jobb, ta lite avstånd från den världen utanför mina vägger kan vara att föredra också.
Jeansväst;Crockers, Linne;Made in the Shade, Skjorta;Henry Lloyd, Jeans;Acne

Utgång på G

Dags att ladda upp inför utgång ikväll, vid 21 kommer ett gäng grabbar hit och förfestar sedan drar vi ut i Skövde. Hoppas det blir sjukt skoj, kanske inte lika roligt imorgon dock!
Dagens och Kvällens outfit:
Kavaj;H&M, Cardigan;Acne, Skjorta;Acne, Byxor;FilippaK.

Konstruktiv

Idag känner jag mig sjukt konstruktiv. På två timmar har jag lyckats åstadkomma med än jag gjort på hela veckan. Jag har plugga Svenska, lagat mat, fotat, fixat saker inför skolfotograferingen ikväll, gjort iordning inför förfest ikväll. Känns härligt! Nu fortsätter jag med lite Sv-plugg och senare handbollsträning.
Min mat, Potatisbulla och Köttbullar.

RSS 2.0